Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aplicació Web

Batchly

L’Aplicació Web La plataforma basada en Batchly SaaS permet als clients d'Amazon Web Services (AWS) reduir els seus costos. El disseny d'aplicacions web del producte és únic i atractiu, ja que permet a l'usuari dur a terme diverses funcions des d'un sol punt sense sortir de la pàgina i també es planteja proporcionar una vista a vista de totes les dades que importen als administradors. També s'ha posat el focus en la presentació del producte a través del seu lloc web i s'ha dissenyat per comunicar el seu USP en els primers 5 segons. Els colors que s’utilitzen aquí són vibrants i les icones i les il·lustracions ajuden al lloc web interactiu.

Nom del projecte : Batchly, Nom del dissenyador : Lollypop Design Studio, Nom del client : Batchly.

Batchly L’Aplicació Web

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.