Revista de disseny
Revista de disseny
Il·luminació

plUsminus

Il·luminació Una lluminària única, més es pot girar, moure, treure o lliurar els elements funcionals de la lluminària. Absolutament qualsevol persona pot ajustar la làmpada a la seva discreció i recollir una pantalla o una il·luminació per sobre de la barra, un candelabre o una làmpada de treball de luxe, una instal·lació decorativa o una llum de terra. Material Vidre, coure, bronze i la personificació d’un objecte esplèndid. Un element té una mida de 500 x 50 x 50

Nom del projecte : plUsminus, Nom del dissenyador : Taras Zheltyshev, Nom del client : TarasovDesign.

plUsminus Il·luminació

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.