Revista de disseny
Revista de disseny
Lloc Web

Upstox

Lloc Web Upstox anteriorment la filial de RKSV és una plataforma de borsa en línia. Productes distingits dissenyats per a professionals i laics és un dels EUA més forts d'Ustox juntament amb la seva plataforma d'aprenentatge de lliure comerç. Tota l'estratègia i la marca es van conceptualitzar durant la fase de disseny a l'estudi de Lollypop. Competidors en profunditat, usuaris i investigacions de mercat van ajudar a proporcionar solucions que creessin identitat discreta per al lloc web. Els dissenys es van fer interactius i intuïtius amb l'ús d'il·lustracions, animacions i icones personalitzades que ajuden a trencar la monotonia dlloc web basat en dades.

Nom del projecte : Upstox, Nom del dissenyador : Lollypop Design Studio, Nom del client : Upstox.

Upstox Lloc Web

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.