Revista de disseny
Revista de disseny
Llibreria

Amheba

Llibreria La llibreria orgànica anomenada Amheba està dirigida per un algorisme que conté paràmetres variables i un conjunt de regles. El concepte d’optimització topològica s’utilitza per alleugerir l’estructura. Gràcies a una lògica precisa, es pot descompondre i transferir-la en qualsevol moment. Una persona és capaç de transportar peces i muntar una estructura de 2,5 metres de llarg. Es va utilitzar la tecnologia de la fabricació digital. Tot el procés es controlava només als ordinadors. No era necessària documentació tècnica. Les dades es van enviar a la màquina CNC de 3 eixos. El resultat de tot el procés és l'estructura amb pes pesat.

Nom del projecte : Amheba, Nom del dissenyador : George Šmejkal, Nom del client : Parametr Studio.

Amheba Llibreria

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.