Revista de disseny
Revista de disseny
L’Envasament De Pastissos D’Ofers

Miyabi Monaka

L’Envasament De Pastissos D’Ofers Aquest és un disseny d’embalatge per a pastissos d’hòsties farcits amb melmelada de mongetes. Els paquets estan dissenyats amb motius tatami per evocar una habitació japonesa. També van oferir un disseny de paquets d'estil de màniga a més dels paquets. Això va permetre (1) mostrar una xemeneia tradicional, una característica única d’una sala de te i (2) crear sales de te en 2-mat, 3-tap, 4,5-mate, 18-mat i diverses altres mides. La part posterior dels paquets està decorada amb dissenys diferents del motiu del tatami per tal que es puguin vendre per separat.

Nom del projecte : Miyabi Monaka, Nom del dissenyador : Kazuaki Kawahara, Nom del client : Latona Marketing Inc..

Miyabi Monaka L’Envasament De Pastissos D’Ofers

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.