Revista de disseny
Revista de disseny
L’Interiorisme D’Oficines

Yuli Design Studio

L’Interiorisme D’Oficines Sempre hi ha massa taulers de desordres en sentit vertical, horitzontal i lateral als carrers que bloquegen el rostre arquitectònic real. Això incita a plantejar-se com redefinir els taulers de signes per millorar i actualitzar els efectes que comporten aquests articles decoratius a l'aire lliure. El punt d’interiorisme és descomposar la disposició anterior. S'introdueix la il·luminació natural. Un altell està construït per un espai elevat. On es van alterar les escales. Alterar allà on es trobaven les escales, es redueix el temps dels moviments verticals. Això crea una nova possibilitat fora dels límits antics.

Nom del projecte : Yuli Design Studio, Nom del dissenyador : Chiung Hui Fu, Nom del client : YULI DESIGN .

Yuli Design Studio L’Interiorisme D’Oficines

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.