Revista de disseny
Revista de disseny
El Restaurant I El Bar

WTC Effingut

El Restaurant I El Bar Els dissenyadors necessiten experimentar amb diferents conceptes en dissenys de restaurants que puguin atreure clientela i que puguin mantenir-se frescos i atractius amb les tendències futures del disseny. L’ús poc convencional de materials és una manera d’aquests per mantenir els mecenes dedicats a la decoració. Effingut és una marca consolidada a Cerveseria que creu en aquest pensament. El concepte d'aquest restaurant utilitza poc convencionalment les peces del motor per a l'ambient. Transmet la relació entre passions de joventut i té una barreja de context local de Pune i una cultura cervesera d’Alemanya. La decoració és una altra característica de la bujia reciclada

Nom del projecte : WTC Effingut, Nom del dissenyador : Ketan Jawdekar, Nom del client : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut El Restaurant I El Bar

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.