Revista de disseny
Revista de disseny
Disseny D’Oficines

Sberbank

Disseny D’Oficines La complexitat d’aquest projecte va ser dissenyar un àgil lloc de treball d’enorme mida en un termini de temps molt limitat i mantenir les necessitats físiques i emocionals dels usuaris d’oficines sempre al centre del disseny. Amb el nou disseny d’oficines, Sberbank ha donat els primers passos cap a la modernització del seu concepte de lloc de treball. El nou disseny d’oficines permet al personal desenvolupar les seves tasques en l’entorn de treball més adequat i estableix una identitat arquitectònica totalment nova per a la institució financera líder a Rússia i Europa de l’Est.

Nom del projecte : Sberbank, Nom del dissenyador : Evolution Design, Nom del client : Evolution Design.

Sberbank Disseny D’Oficines

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.