Revista de disseny
Revista de disseny
La Residència Familiar

Sleeve House

La Residència Familiar Aquesta casa realment única va ser dissenyada pel conegut arquitecte i estudiós Adam Dayem i recentment va guanyar el segon lloc al concurs American-Architects US Building of the Year. La casa de 3-BR / 2,5 banys es troba en prats rotunds i oberts, en un entorn que ofereix privadesa, així com una vista espectacular sobre la vall i la muntanya. Per molt enigmàtica que sigui pràctica, l'estructura ha estat concebuda esquemàticament com dos volums com a màniga que s'entrecreuen. La façana de fusta carbonitzada amb un origen sostenible proporciona a la casa una textura rugosa i resistent, una reinterpretació contemporània dels antics graners a la vall d'Hudson.

Nom del projecte : Sleeve House, Nom del dissenyador : Adam Dayem, Nom del client : actual / office.

Sleeve House La Residència Familiar

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.