Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Arquitectura De Façanes

Cecilip

El Disseny D’Arquitectura De Façanes El disseny de l’embolcall de Cecilip està conformat per una superposició d’elements horitzontals que permet aconseguir la forma orgànica que distingeix el volum de l’edifici. Cada mòdul està format per seccions de línies inscrites en el radi de la curvatura a formar. Les peces utilitzaven perfils rectangulars d’alumini anoditzat amb plata de 10 cm d’amplada i 2 mm de gruix i es van col·locar sobre un plafó compost d’alumini. Un cop muntat el mòdul, la part davantera es va recobrir amb un acer inoxidable de calibre 22.

Nom del projecte : Cecilip, Nom del dissenyador : Dante Luna, Nom del client : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip El Disseny D’Arquitectura De Façanes

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.