Revista de disseny
Revista de disseny
Hotel

Yu Zuo

Hotel Hotel situat a les parets del temple Dai, al fons del mont Tai. L’objectiu dels dissenyadors era transformar el disseny de hotel per proporcionar als hostes un allotjament tranquil i còmode i, alhora, permetre als hostes viure la història i la cultura úniques d’aquesta ciutat. Mitjançant materials senzills, tons clars, il·luminació suau i obres d'art seleccionades amb cura, l'espai mostra una sensació tant de la història com de l'actualitat.

Nom del projecte : Yu Zuo, Nom del dissenyador : Guoqiang Feng and Yan Chen, Nom del client : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Yu Zuo Hotel

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.