Revista de disseny
Revista de disseny
El Producte Educatiu

Shine and Find

El Producte Educatiu L’avantatge més important d’aquest producte és la facilitat d’aprenentatge i la millora de la memòria. A Shine and Find, cada constel·lació es fa pràcticament i aquest repte es practica repetidament. Té una imatge duradora en ment. L’aprenentatge d’aquesta manera, pràctic i estudiar i repetir, no és avorrit i fa que la memòria sigui més duradora i agradable. És molt emotiu, interactiu, senzill, pur, mínim i modern.

Nom del projecte : Shine and Find, Nom del dissenyador : Mohamad Montazeri, Nom del client : Arena Design Studio.

Shine and Find El Producte Educatiu

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.