Revista de disseny
Revista de disseny
La Instal·lació De Llanternes

Linear Flora

La Instal·lació De Llanternes La Flora Lineal s'inspira en el número "tres" de la buganvigaia, la flor del comtat de Pingtung. A banda dels tres pètals de buganvillea vistos per sota de l’obra d’art, es podrien veure variacions i els múltiples de tres en diferents aspectes. Per celebrar el 30è aniversari del Festival de la Llanterna de Taiwan, l’artista de disseny d’il·luminació Ray Teng Pai va ser convidat pel Departament d’Afers Culturals del Comtat de Pingtung a crear una llanterna no convencional, la combinació única de forma i tecnologia, enviant un missatge de transformació del patrimoni del festival. i connectar-lo amb el futur.

Nom del projecte : Linear Flora, Nom del dissenyador : Ray Teng Pai, Nom del client : Pingtung County Government.

Linear Flora La Instal·lació De Llanternes

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.