Revista de disseny
Revista de disseny
Contenidor

Goccia

Contenidor Goccia és un recipient que decora la llar amb formes suaus i llums blanques i càlides. És el modern fogó domèstic, el punt de trobada d’una bona hora amb els amics al jardí o la taula per llegir un llibre a la sala d’estar. És un conjunt d’envasos de ceràmica adequats per contenir la manta càlida d’hivern, així com fruita de temporada o una ampolla de beguda fresca d’estiu immersa en gel. Els contenidors pengen del sostre amb una corda i es poden situar a l’altura desitjada. Estan disponibles en 3 mides, la major de les quals es pot completar amb una tapa massissa de roure.

Nom del projecte : Goccia, Nom del dissenyador : Giuliano Ricciardi, Nom del client : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Goccia Contenidor

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.