Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

Yucoo

Restaurant Amb la maduresa gradual de l’estètica i els canvis estètics de l’ésser humà, l’estil modern que destaca el jo i la individualitat s’han convertit en els elements importants del disseny. Aquest cas és un restaurant, el dissenyador vol crear una experiència espacial juvenil per als consumidors. Les plantes de color blau clar, gris i verd creen un confort i una brutalitat naturals per a l’espai. El candelabre elaborat amb rattan i metall teixit a mà explica la col·lisió entre la naturalesa i la naturalesa, mostrant la vitalitat de tot el restaurant.

Nom del projecte : Yucoo, Nom del dissenyador : Ren Xiaoyu, Nom del client : 1-Cube Design.

Yucoo Restaurant

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.