Revista de disseny
Revista de disseny
La Clínica

Chibanewtown Ladies

La Clínica Un element important d’aquest disseny era que la gent que vingués a l’hospital estigués relaxada. Com a característica de l’espai, a més de la sala d’infermeria, hi ha instal·lat un taulell com una cuina illenca perquè puguin fer llet per a bebès a la sala d’espera. L’àrea per a nens, que es troba al centre de l’espai, és un símbol de l’espai i poden veure els nens des de qualsevol lloc. El sofà situat a la paret té una alçada que facilita la posada a l’embaràs de l’angle posterior. s’ajusta i s’ajusta la duresa del coixí per no ser massa suau.

Nom del projecte : Chibanewtown Ladies , Nom del dissenyador : Riki Watanabe, Nom del client : JOKE..

Chibanewtown Ladies  La Clínica

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.