Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Instal·lacions Artístiques

Kasane no Irome - Piling up Colors

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques Un disseny d’instal·lació de Japanese Dance. Els japonesos han acumulat colors des de l’antiguitat per expressar coses sagrades. També s'utilitza com acumular el paper amb siluetes quadrades que representen la profunditat sagrada. Nakamura Kazunobu va dissenyar un espai que canvia l'atmosfera canviant a diversos colors amb un quadrat que s'acumula com a motiu. Els panells que volen en l'aire centrat en els ballarins cobreixen el cel sobre l'espai de l'escenari i representen l'aparença de llum que passa per l'espai que no es pot veure sense els panells.

Nom del projecte : Kasane no Irome - Piling up Colors, Nom del dissenyador : Nakamura Kazunobu, Nom del client : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors El Disseny D’Instal·lacions Artístiques

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.