Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny De L'etiqueta De Vi

314 Pi

El Disseny De L'etiqueta De Vi Experimentar amb la degustació de vins és un procés inacabable que condueix a nous camins i aromes divergents. La infinita seqüència de pi, el nombre irracional amb les dècimes interminables sense conèixer l'últim d'ells va ser la inspiració per al nom d'aquests vins sense sulfit. El disseny pretén posar els focus de 3.14 sèries de vins en el punt de mira en lloc d’amagar-les entre imatges o gràfics. Seguint un enfocament minimalista i senzill, l’etiqueta només mostra les característiques reals d’aquests vins naturals tal com es poden observar al quadern de l’enòleg.

Nom del projecte : 314 Pi, Nom del dissenyador : Maria Stylianaki, Nom del client : Deep Blue Design.

314 Pi El Disseny De L'etiqueta De Vi

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.