Revista de disseny
Revista de disseny
Centre De Vendes

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Centre De Vendes El disseny combina la gent del nord-est amb la suavitat i la gràcia del sud per tal de deixar la vida plena d’inclusiu. El disseny intel·ligent i el disseny compacte amplien l’arquitectura interior. El dissenyador utilitza habilitats de disseny simples i internacionals amb elements purs i materials simples, que fan que l’espai sigui natural, tranquil i únic. El disseny és un centre de vendes de 600 metres quadrats, té com a objectiu dissenyar un modern centre de vendes de vocació oriental, fent el cor del resident tranquil i descartant el sorollós exterior. Mantingueu-vos lent i gaudiu de la bellesa de la vida.

Nom del projecte : Xi’an Legend Chanba Willow Shores, Nom del dissenyador : HCD IMPRESS, Nom del client : LEGEND.

Xi’an Legend Chanba Willow Shores Centre De Vendes

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.