Revista de disseny
Revista de disseny
El Títol D’Obertura

Pop Up Magazine

El Títol D’Obertura El projecte va ser un viatge per explorar els temes de Escape (tema per al 2019) de manera abstracta i fluida, mostrant els canvis, les coses noves i les conseqüències d’aquest fet. Totes les visuals són netes i còmodes de mirar, contrastant amb la incòmoda realitat de l’acte d’escapar. El disseny canvia constantment i les formes morfoses de l’animació representen l’acte de readaptació, causat per algun tipus de situació. L’escapament té diferents significats, interpretacions i el punt de vista varia de lúdic a seriós.

Nom del projecte : Pop Up Magazine, Nom del dissenyador : Rafael de Araujo, Nom del client : Pop Up Magazine.

Pop Up Magazine El Títol D’Obertura

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.