Revista de disseny
Revista de disseny
Megalopolis X Shenzhen, La Seu Central

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen, La Seu Central Megalopolis X serà el nou centre al cor de la zona de la badia més gran, a prop de la frontera entre Hong Kong i Shenzhen. El pla director integra l’arquitectura amb xarxes de vianants, parcs i espais públics. Per sobre i per sota del sòl, s’estan planificant xarxes de transport a la màxima connectivitat de la ciutat. Una xarxa d'infraestructures sostenibles per sota del sòl proporcionarà sistemes de refrigeració del districte i tractament automatitzat de residus de manera perfecta. L’objectiu és establir un marc de pla director creatiu de com es dissenyaran les ciutats en el futur.

Nom del projecte : Megalopolis X, Nom del dissenyador : QUAD studio, Nom del client : QUAD studio.

Megalopolis X Megalopolis X Shenzhen, La Seu Central

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.