Revista de disseny
Revista de disseny
L’Edifici D’Oficines

The PolyCuboid

L’Edifici D’Oficines PolyCuboid és el nou edifici de la seu central per a TIA, una empresa que ofereix serveis d'assegurances. El primer pis estava conformat pels límits del jaciment i la canonada d’aigua de 700mm de diàmetre que travessa el terreny del soterrat limitant l’espai de fonamentació. L’estructura metàl·lica es dissol en els diversos blocs de la composició. Els pilars i les bigues desapareixen de la sintaxi espacial, projectant la impressió d’un objecte, alhora que eliminen la d’un edifici. El disseny volumètric s’inspira en el logotip de TIA que converteix l’edifici en una icona que representa l’empresa.

Nom del projecte : The PolyCuboid, Nom del dissenyador : Tetsuya Matsumoto, Nom del client : TIA Co., Ltd.,.

The PolyCuboid L’Edifici D’Oficines

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.