Revista de disseny
Revista de disseny
Marca I Embalatge

Leman Jewelry

Marca I Embalatge La solució visual de la nova identitat de Leman Jewelry era un sistema completament complet per exposar el luxe, exquisit però sofisticat i mínim sentiment. El nou logotip inspirat en el procés de treball de Leman, el seu servei de disseny d’alta costura, elaborant totes les formes de diamants que envolten un símbol d’estrella o símbol de guspira, creen un símbol sofisticat i també fan ressò de l’efecte brillant del diamant. Seguidament, es van produir tots els materials col·laterals amb detalls d’alta qualitat per posar en relleu i enriquir el luxe de tots els nous elements visuals de marca.

El Servei De Recomanacions Musicals

Musiac

El Servei De Recomanacions Musicals Musiac és un motor de recomanació musical que utilitza la participació proactiva per trobar opcions precises per als seus usuaris. Té com a objectiu proposar interfícies alternatives per desafiar l’autorisme de l’algorisme. El filtratge d'informació s'ha convertit en un enfocament de cerca inevitable. Tanmateix, crea efectes de càmera ressò i limita els usuaris a la seva zona de confort seguint amb rigor les seves preferències. Els usuaris es tornen passius i deixen de qüestionar-se les opcions que ofereix la màquina. Gastar temps per revisar opcions pot augmentar un enorme cost econòmic, però és l’esforç que crea una experiència significativa.

El Licor

GuJingGong

El Licor Les històries culturals que va lliurar la gent es presenten als envasos i es dibuixen minuciosament els patrons del beure al drac. El drac és respectat a la Xina i simbolitza l’auspici. A la il·lustració, el Drac surt a beure. Com que se sent atret pel vi, es desplaça al voltant de l’ampolla de vi, afegint elements tradicionals com Xiangyun, palau, muntanya i riu, cosa que confirma la llegenda del vi d’homenatge a Gujing. Després d’obrir la caixa, hi haurà una capa de paper de cartolina amb il·lustracions per fer que la caixa tingui l’efecte de visualització general després d’obrir-la.

Sistema De Connexió De Rodes

Airport Bremen

Sistema De Connexió De Rodes Un disseny modern d’alt contrast i una clara informació Hirarchie distingeixen el nou sistema. El sistema d’orientació funciona ràpidament i contribuirà positivament a la qualitat del servei que permet l’aeroport. El més important significa al costat de l'ús d'un tipus de lletra nou, un element de fletxa distintiu per a la introducció de diferents colors amb alt contrast. Va ser particularment relacionat amb aspectes funcionals i psicològics, com la bona visibilitat, la llegibilitat i el registre d’informació sense barreres. S'utilitzen nous estoigs d'alumini amb una il·luminació LED optimitzada i moderna. Es van afegir torres de senyalització.

El Concepte D’Embalatge

Faberlic Supplements

El Concepte D’Embalatge Al món modern, la gent està constantment exposada als efectes agressius dels factors negatius externs. La mala ecologia, el ritme de vida ocupat en megalopolis o tensions condueix a un augment de càrregues al cos. Per normalitzar i millorar l’estat funcional del cos, s’utilitzen suplements. La metàfora principal d’aquest projecte s’ha convertit en el diagrama de la millora del benestar d’una persona amb l’ús de suplements. A més, l'element gràfic principal repeteix la forma de la lletra F: la primera lletra del nom de la marca.

L’Art

Metamorphosis

L’Art El lloc es troba a la regió industrial de Keihin a la perifèria de Tòquio. El fum que es retorna de forma constant a les xemeneies de les fàbriques industrials pesades pot representar una imatge negativa com la contaminació i el materialisme. Tot i això, les fotografies s’han centrat en els diferents aspectes de les fàbriques que representen la seva bellesa funcional. Durant el dia, les canonades i les estructures creen patrons geomètrics amb línies i textures i l'escala en instal·lacions resistents crea un aire de dignitat. A la nit, les instal·lacions canvien a una misteriosa fortalesa còsmica la de les pel·lícules de ciència-ficció als anys 80.