Revista de disseny
Revista de disseny
Veure L'aplicació

TTMM for Pebble

Veure L'aplicació TTMM és una col·lecció de 130 Watchfaces dedicada als smartwatch Pebble 2. Els models específics mostren hora i data, dia de la setmana, passos, temps d’activitat, distància, temperatura i estat de la bateria o Bluetooth. L’usuari pot personalitzar el tipus d’informació i veure dades addicionals després de la sacsejada. Les visualitzacions TTMM són estètiques, de disseny senzill, mínim. És una combinació de dígits i gràfics d'informació abstractes perfectes per a l'era dels robots.

Veure L'aplicació

TTMM for Fitbit

Veure L'aplicació El TTMM és una col·lecció de 21 cares de rellotge dedicades als rellotges intel·ligents Fitbit Versa i Fitbit Ionic. Les cares del rellotge tenen configuració de complicacions només amb un simple toc a la pantalla. Això fa que siguin molt ràpids i fàcils de personalitzar el color, el disseny preestablert i les complicacions de les preferències de l’usuari. Està inspirat en pel·lícules com sèries Blade Runner i Twin Peaks.

Les Aplicacions De Watchfaces

TTMM

Les Aplicacions De Watchfaces TTMM és una col·lecció de superfícies de rellotges intel·ligents Pebble Time i Pebble Time Round. Aquí trobareu dues aplicacions (tant per a Android com per a plataforma iOS) amb 50 i 18 models amb més de 600 variacions de color. TTMM és una combinació simple i estètica de dígits i infografies abstractes. Ara podeu triar el vostre estil d’horari quan vulgueu.

Etiquetes De Vi

KannuNaUm

Etiquetes De Vi El disseny de les etiquetes de vi KannuNaUm es caracteritza per un estil refinat i mínim, obtingut cercant símbols que puguin representar la seva història. El territori, la cultura i la passió dels viticultors de la Terra de la Longevitat es condensen en aquestes dues etiquetes coordinades. Tot es veu millorat pel disseny de vinya centenària que s’ha fet amb la tècnica d’or abocada en 3D. Un disseny iconogràfic que representa la història d’aquests vins i amb ells la història de la terra de la qual neix, Ogliastra la Terra dels Centenaris a Sardenya.

El Disseny D’Etiquetes De Vi

I Classici Cherchi

El Disseny D’Etiquetes De Vi Per a un celler històric a Sardenya, des de 1970, s’ha dissenyat el restyling d’etiquetes per a la línia de vins The Classics. L’estudi de les noves etiquetes volia preservar el vincle amb la tradició que l’empresa persegueix. A diferència d’etiquetes anteriors, va funcionar per donar un toc d’elegància que va bé amb l’alta qualitat dels vins. Per a les etiquetes s'ha treballat amb la tècnica Braille que aporta elegància i estil sense pesar. El patró floral es basa en l'elaboració gràfica d'un patró de l'església propera de Santa Croce a Usini, que també és el logotip de l'empresa.

L’Etiqueta De Vi

Guapos

L’Etiqueta De Vi El disseny té com a objectiu la fusió entre el disseny modern i les tendències nòrdiques en l'art, que retrata el país d'origen del vi. Cada tall de vora representa l'altitud en què creix cada vinya i un color respectiu per a la varietat de raïm. Quan totes les ampolles estan alineades en línia, forma les formes dels paisatges del nord de Portugal, la regió que dóna lloc a aquest vi.