Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Instal·lacions Artístiques

Kasane no Irome - Piling up Colors

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques Un disseny d’instal·lació de Japanese Dance. Els japonesos han acumulat colors des de l’antiguitat per expressar coses sagrades. També s'utilitza com acumular el paper amb siluetes quadrades que representen la profunditat sagrada. Nakamura Kazunobu va dissenyar un espai que canvia l'atmosfera canviant a diversos colors amb un quadrat que s'acumula com a motiu. Els panells que volen en l'aire centrat en els ballarins cobreixen el cel sobre l'espai de l'escenari i representen l'aparença de llum que passa per l'espai que no es pot veure sense els panells.

Envasos Regals Per A Coques

Marais

Envasos Regals Per A Coques Embalatge de regals per a coques (financer). A la imatge es mostra la caixa de 15 pastissos (dues octaves). Normalment, les caixes de regals simplement alineen tots els pastissos de manera ordenada. Tot i això, les seves caixes de pastissos embolicats individualment són diferents. van reduir els costos en centrar-se en un únic disseny i, aprofitant les sis superfícies, van poder recrear tot tipus de teclat. Mitjançant aquest disseny, poden crear qualsevol mida del teclat, des de petits teclats, fins a pianos grans de 88 tecles, fins i tot més grans. Per exemple, per a una octava de 13 claus, utilitzen 8 pastissos. I un gran piano de 88 tecles seria una caixa de regal de 52 pastissos.

La Identitat De Marca

SioZEN

La Identitat De Marca Siozen presenta un nou sistema d’higiene revolucionari d’alt nivell que transforma de manera exclusiva les superfícies, les mans i l’aire espacials en un potent sistema de defensa de la contaminació microbiana / tòxica. Els mètodes de construcció actuals són excel·lents per proporcionar-nos una millor eficiència energètica i confort, però amb un preu. Els edificis més estrets i lliures d’esborranys contribueixen a la acumulació d’innombrables contaminants. Encara que el sistema de ventilació de l’edifici estigui correctament dissenyat i mantingut, la contaminació interior continua sent un problema seriós. Calen nous enfocaments.

El Packaging

The Fruits Toilet Paper

El Packaging Moltes empreses i botigues de tot el Japó donen als clients un rotlle de paper higiènic com a novetat per mostrar el seu agraïment. El Paper de vàter de fruita ha estat dissenyat per donar a conèixer als clients amb el seu bonic estil, perfecte per a aquestes ocasions. Hi ha 4 dissenys per triar Kiwi, maduixa, síndria i taronja. Des de l'anunci del disseny i llançament del producte, s'ha introduït en més de 50 mitjans de comunicació, incloses estacions de televisió, revistes i llocs web, a 23 ciutats de 19 països.

La Torre D'escalada

Wisdom Path

La Torre D'escalada La direcció del Taller ha decidit reconstruir la torre d'aigua que no funciona amb la finalitat de convertir-se en rocòdrom. Al ser el punt més alt al seu voltant, és ben visible fora del Taller. Té una vista panoràmica sobre el llac Senezh, el territori del taller i la pineda. Un cop finalitzats els estudis, els estudiants participen en un punt d’observació en una pujada cerimonial fins a la part superior de la torre. El moviment en espiral al voltant de la torre és un símbol del procés d’obtenció d’experiència. I el punt més alt és un símbol de l’experiència de la vida que finalment es transforma en la pedra de la saviesa.

Els Envasos De Pastís D’Escacs

K & Q

Els Envasos De Pastís D’Escacs Aquest és un disseny d’embalatge per a la cuina de forn (pastissos de pal, financers). Amb una relació de llargada a amplada de 8: 1, els costats d’aquestes mànigues són extremadament llargs i estan coberts en un patró de taulers de taules. El patró continua a la part davantera, que també ofereix una finestra situada centralment a través de la qual es pot veure el contingut de la funda. Quan totes les vuit mànigues que conté aquest joc de regals s’alineen, es revela el bon patró a quadres d’un tauler d’escacs. K & amp; Q fa que la vostra ocasió especial sigui tan elegant com l’hora del te d’un rei i una reina.