Revista de disseny
Revista de disseny
L’Envasament De Pastissos D’Ofers

Miyabi Monaka

L’Envasament De Pastissos D’Ofers Aquest és un disseny d’embalatge per a pastissos d’hòsties farcits amb melmelada de mongetes. Els paquets estan dissenyats amb motius tatami per evocar una habitació japonesa. També van oferir un disseny de paquets d'estil de màniga a més dels paquets. Això va permetre (1) mostrar una xemeneia tradicional, una característica única d’una sala de te i (2) crear sales de te en 2-mat, 3-tap, 4,5-mate, 18-mat i diverses altres mides. La part posterior dels paquets està decorada amb dissenys diferents del motiu del tatami per tal que es puguin vendre per separat.

L’Art Fotogràfic

Forgotten Paris

L’Art Fotogràfic París oblidat són fotografies en blanc i negre dels antics subterranis de la capital francesa. Aquest disseny és un repertori de llocs que poca gent coneix perquè són il·legals i de difícil accés. Matthieu Bouvier fa deu anys que explora aquests llocs perillosos per descobrir aquest passat oblidat.

Còctels Envasats

Boho Ras

Còctels Envasats Boho Ras ven còctels envasats elaborats amb els millors esperits locals de l'Índia. El producte porta un ambient bohemi, que capta l'estil de vida artístic poc convencional i les visuals del producte són la representació abstracta del brunzit que el consumidor arriba després de beure el còctel. Ha aconseguit perfectament assolir el punt mitjà on es reuneixen Global i Local, on es fusionen per formar una vibració Glocal per al producte. Boho Ras ven licors puros en ampolles de 200 ml i còctels envasats en ampolles de 200 ml i 750 ml.

Podcast

News app

Podcast Notícies és una sol·licitud d’entrevistes amb informació d’àudio. Està inspirat en el disseny de poma d’iOS amb il·lustracions per il·lustrar els blocs d’informació. Visualment el fons té un color blau elèctric com a missió de fer ressaltar els blocs. Hi ha molt pocs elements gràfics, l’objectiu, de fer que l’aplicació sigui fàcil d’utilitzar sense distreure l’usuari ni perdre-la.

Envasos Per A Menjar Sanitari Coreà

Darin

Envasos Per A Menjar Sanitari Coreà El Darin està dissenyat per alliberar les persones modernes de la reticència als productes tradicionals d'alimentació sanitària de Corea a la societat fatiga, amb una claredat gràfica senzilla i senzilla per lliurar paquets a les sensibilitats de la gent moderna, a diferència de les imatges no dissenyades que han estat utilitzades per les botigues tradicionals d'alimentació sanitària coreana. . Tots els dissenys estan elaborats amb motius de circulació sanguínia, visualitzant l’objectiu de proporcionar vitalitat i salut als cansats anys 20 i 30.

L’Animació 3D

Alignment to Air

L’Animació 3D Pel que fa a l’animació creativa de lletres, Jin va començar amb l’alfabet A. I, quan es va fer el pas conceptual, va intentar veure estats d’ànim més vigorosos reflexionant sobre la seva filosofia força activa però que s’organitza alhora. Al llarg del camí, va trobar les paraules conflictives que es van dedicar a la seva idea d'alguna manera, com ara l'alineació a l'aire, que és el títol d'aquest projecte. Tenint això en compte, l’animació presenta moments més precisos i delicats en la primera paraula. D’altra banda, això acaba amb un ambient força flexible i fluix per manifestar l’última lletra.