Revista de disseny
Revista de disseny
Disseny Web I Ux

Si Me Quiero

Disseny Web I Ux El lloc web Sí, Me Quiero és un espai que ajuda a ser un mateix. Per tirar endavant el projecte, s’havien de realitzar entrevistes i s’havia d’explorar el context social i cultural en relació amb les dones; la seva projecció en la societat i amb ella mateixa. Es va concloure que la web seria un acompanyament i es realitzaria amb un enfocament per ajudar a estimar-se. En el disseny es reflecteix la simplicitat amb tons neutres mitjançant contrastos de vermell per cridar l’atenció sobre determinades accions, colors de la marca del llibre publicada pel client. La inspiració va venir de l'art del constructivisme.

El Disseny De L'etiqueta De Vi

314 pi

El Disseny De L'etiqueta De Vi Experimentar amb la degustació de vins és un procés inacabable que condueix a nous camins i aromes divergents. La infinita seqüència de pi, el nombre irracional amb les dècimes interminables sense conèixer l'últim d'ells va ser la inspiració per al nom d'aquests vins sense sulfit. El disseny pretén posar els focus de 3.14 sèries de vins en el punt de mira en lloc d’amagar-les entre imatges o gràfics. Seguint un enfocament minimalista i senzill, l’etiqueta només mostra les característiques reals d’aquests vins naturals tal com es poden observar al quadern de l’enòleg.

Llibre

ZhuZi Art

Llibre El Museu d’Art de Nanjing Zhuzi publica una sèrie d’edicions de llibres per a les obres col·leccionades de cal·ligrafia i pintura tradicional xinesa. Amb la seva llarga història i elegant tècnica, les pintures tradicionals xineses i la cal·ligrafia tenen molt de gust pel seu atractiu artístic i pràctic. A l’hora de dissenyar la col·lecció, es van utilitzar formes abstractes, colors i línies per crear una sensualitat consistent i posar en relleu l’espai en blanc de l’esbós. L’esforç coincideix amb artistes d’estil tradicionals de pintura i cal·ligrafia.

Fotografia

The Japanese Forest

Fotografia El bosc japonès està pres des d’una perspectiva religiosa japonesa. Una de les religions antigues japoneses és l'animisme. L’animisme és la creença que les criatures no humanes, la natura morta (minerals, artefactes, etc.) i les coses invisibles també tenen intenció. La fotografia és similar a això. Masaru Eguchi està disparant alguna cosa que fa sentir en el tema. Els arbres, l’herba i els minerals senten la voluntat de la vida. I fins i tot artefactes com les preses que van deixar a la natura durant molt de temps senten la voluntat. De la mateixa manera que veureu la naturalesa intacta, el futur contemplarà els paisatges actuals.

La Col·lecció De Cosmètics

Woman Flower

La Col·lecció De Cosmètics Aquesta col·lecció s’inspira en els exagerats estils de roba de les dames europees medievals i en les formes de vista de l’ocell. El dissenyador va extreure les formes dels dos i les va utilitzar com a prototips creatius i es va combinar amb el disseny del producte per formar una forma i un sentit de moda únics, mostrant una forma rica i dinàmica.

El Disseny De Llibres

Josef Koudelka Gypsies

El Disseny De Llibres Josef Kudelka, fotògraf de renom mundial, ha realitzat exposicions fotogràfiques a molts països del món. Després d'una llarga espera, finalment es va celebrar a Corea una exposició de temes gitanos Kudelka i es va fer el seu llibre fotogràfic. Com que va ser la primera exposició a Corea, hi va haver una sol·licitud de l’autor que volia fer un llibre perquè pogués sentir Corea. Hangeul i Hanok són lletres i arquitectura coreanes que representen Corea. El text fa referència a la ment i a l'arquitectura significa la forma. Inspirat en aquests dos elements, va voler dissenyar una manera d’expressar les característiques de Corea.