Revista de disseny
Revista de disseny
El Re-Branding D’Empresa

Astra Make-up

El Re-Branding D’Empresa El poder de la marca no rau només en la seva capacitat i visió, sinó també en la comunicació. Un catàleg fàcil d’utilitzar ple de fotografies de productes forts; un lloc web atractiu i orientat al consumidor que ofereix serveis en línia i una visió general dels productes de les marques. També vam desenvolupar un llenguatge visual en la representació de la sensació de marca amb un estil de moda de fotografia i una línia de comunicació fresca en mitjans socials, establint un diàleg entre l’empresa i el consumidor.

El Disseny De

Monk Font

El Disseny De Monk busca un equilibri entre l’obertura i la llegibilitat dels humanistes sense serifs i un caràcter més regularitzat de la plaça sense serif. Tot i que originalment va ser dissenyat com a un tipus de llatí llatí, es va decidir ben aviat que necessitava un diàleg més ampli per incloure una versió àrab. Tant el llatí com l’àrab ens dissenyen la mateixa ració i la idea de la geometria compartida. La força del procés de disseny paral·lel permet als dos llenguatges tenir una harmonia i gràcia equilibrades. Tant l'àrab com el llatí funcionen perfectament junts amb mostradors compartits, gruix de tija i formes corbes.

El Packaging

Winetime Seafood

El Packaging El disseny de l’embalatge de la sèrie Winetime Seafood ha de demostrar la frescor i la fiabilitat del producte, l’hauria de diferenciar favorablement dels competidors, ser armoniós i comprensible. Els colors utilitzats (blau, blanc i taronja) creen un contrast, emfatitzen elements importants i reflecteixen el posicionament de la marca. El concepte únic desenvolupat distingeix la sèrie d’altres fabricants. L’estratègia d’informació visual va permetre identificar la varietat de productes de la sèrie i l’ús d’il·lustracions en lloc de fotografies va fer que l’envàs fos més interessant.

El Disseny De Packaging

Milk Baobab Baby Skin Care

El Disseny De Packaging Està inspirat en la llet, l’ingredient principal. El disseny únic dels envasos del tipus de paquet de llet reflecteix les característiques del producte i està dissenyat per ser conegut fins i tot per als primers consumidors. A més, s’utilitza el material fabricat amb polietilè (PE) i cautxú (EVA) i les suaus característiques del color pastel per emfatitzar que és un producte suau per a nens amb una pell feble. La forma rodona s'aplica a la cantonada per a la seguretat de la mare i el nadó.

La Campanya Publicitària

Feira do Alvarinho

La Campanya Publicitària Feira do Alvarinho és una festa del vi anual que se celebra a Moncao, a Portugal. Per comunicar l’esdeveniment es va crear un regne antic i fictici. Amb nom propi i civilització, El Regne d'Alvarinho, designat perquè Moncao és conegut com el bressol del vi d'Alvarinho, es va inspirar en la història real, llocs, persones icòniques i llegendes de Moncao. El repte més important d’aquest projecte va ser portar la història real del territori al disseny de personatges.

El Disseny D’Identitat Visual

ODTU Sanat 20

El Disseny D’Identitat Visual Durant el vintè any de l’ODTU Sanat, un festival d’art celebrat anualment per la Middle Technical Technical University, la petició era construir un llenguatge visual per posar en relleu els vint anys següents del festival. Tal com es va sol·licitar, es va destacar el vintè any del festival, apropant-lo a ell com una peça d'art coberta per ser presentada. Les ombres de les mateixes capes de colors que formen els números 2 i 0 van crear una il·lusió en 3D. Aquesta il·lusió dóna la sensació d’alleujament i els números sembla que es fonien en un segon pla. L’elecció viva del color crea un subtil contrast amb la tranquil·litat del ondulat 20.