Revista de disseny
Revista de disseny
Un Paquet Alimentari

Kuniichi

Un Paquet Alimentari El menjar tradicional conservat japonès Tsukudani no és gaire conegut al món. Un plat guisat a base de salsa de soja que combina diversos ingredients de mar i terra. El nou paquet inclou nou etiquetes dissenyades per modernitzar els patrons tradicionals japonesos i expressar les característiques dels ingredients. El nou logotip de la marca està dissenyat amb l'expectativa de continuar aquesta tradició durant els propers 100 anys.

Mel

Ecological Journey Gift Box

Mel El disseny de la caixa de regals de mel s’inspira en el "viatge ecològic" de Shennongjia amb abundants plantes silvestres i un bon ambient ecològic natural. Protegir l’entorn ecològic local és el tema creatiu del disseny. El disseny adopta art titella tradicional xinès tallat en paper i ombres per mostrar l’ecologia natural local i cinc animals protegits de primera classe rars i en perill d’extinció. En el material d'embalatge s'utilitza paper d'herba i paper rugós, cosa que representa el concepte de natura i protecció ambiental. La caixa exterior es pot utilitzar com a caixa d’emmagatzematge exquisida per a la seva reutilització.

La Infografia Amb Gif Animat

All In One Experience Consumption

La Infografia Amb Gif Animat El projecte Consum en experiència única és un Big Data Infographic que mostra informació com la finalitat, el tipus i el consum de visitants en complexos centres comercials. Els continguts principals es composen de tres Insights representatius derivats de l’anàlisi del Big Data i s’organitzen de dalt a baix segons l’ordre d’importància. Els gràfics es realitzen mitjançant tècniques isomètriques i s’agrupen en el color representatiu de cada assignatura.

El Pòster De Cinema

Mosaic Portrait

El Pòster De Cinema La pel·lícula d'art "Retrat mosaic" es va estrenar com a cartell conceptual. Explica principalment la història d’una noia que va ser agredida sexualment. El blanc sol tenir la metàfora de la mort i el símbol de la castedat. Aquest pòster opta per amagar el missatge de la "mort" darrere de l'estat tranquil i suau de la noia, per tal de posar en relleu l'emoció més forta que hi ha al darrere del silenci. Al mateix temps, el dissenyador va integrar elements artístics i símbols suggestius en el quadre, provocant una exploració i una exploració més àmplia de les obres cinematogràfiques.

L'escultura De Llum De Cristall

Grain and Fire Portal

L'escultura De Llum De Cristall Composta per fusta i cristall de quars, aquesta escultura lleugera orgànica utilitza fusta de procedència sostenible a partir d'un estoc de fusta de teca envellida. El sol, el vent i la pluja van resistir durant dècades la fusta en forma de mà, polida, cremada i acabada en un recipient per a la il·luminació LED i utilitzar cristalls de quars com a difusor natural. S'utilitzen cristalls de quars 100% naturals sense modificar en cada escultura i tenen aproximadament 280 milions d'anys. S'utilitzen una gran varietat de tècniques d'acabat de la fusta, incloent el mètode Shou Sugi Ban d'utilitzar foc per a la conservació i el contrast del color.

L’Aplicació Mòbil

DeafUP

L’Aplicació Mòbil DeafUP desencadena la importància de l’educació i l’experiència professional per a la comunitat de sords a l’Europa de l’Est. Creen un entorn on professionals de l’audició i estudiants sords poden conèixer i col·laborar. Treballar junts serà una manera natural d’apoderar i motivar a les persones sordes a esdevenir més actives, a augmentar el seu talent, a aprendre noves habilitats, a marcar la diferència.