Revista de disseny
Revista de disseny
L’Ampolla De Vi

Gabriel Meffre

L’Ampolla De Vi Aroma crea la identitat gràfica per al bol del col·leccionista Gabriel Meffre, que celebra 80 anys. Es va treballar en un disseny característic dels anys 30 de l’època, simbolitzat gràficament per una dona amb una copa de vi. Les plaques de colors que s’utilitzen s’accentuen mitjançant estampat i estampació de paper calent per accentuar el costat del col·leccionista.

Els Envasos Alimentaris

Chips BCBG

Els Envasos Alimentaris El repte per a la realització d'embalatges de xip de la marca BCBG va consistir a dur a terme una sèrie d'embalatges adequats a l'univers de la marca. Els embalatges havien de ser minimalistes i moderns, alhora que tenien aquest toc artesanal de cruixents i aquell costat agradable i simpàtic que aporta els personatges dibuixats amb la ploma. L’aperitiu és un moment de convivència que s’ha de sentir al packaging.

Instal·lació D’Escriptori

Wood Storm

Instal·lació D’Escriptori The Wood Storm és una instal·lació d’escriptori per gaudir de visual. La turbulència del flux d'aire es realitza mitjançant una cortina de fusta, realçada per les llums emeses des de baix per a un món sense gravetat. La instal·lació es comporta com un bucle dinàmic interminable. Guia la línia de visió al seu voltant per buscar el punt d’inici o final, ja que els públics ballen amb la tempesta.

Instal·lacions Interactives

Falling Water

Instal·lacions Interactives The Falling Water és un conjunt d’instal·lacions interactives que permeten als usuaris canviar el camí d’execució al voltant d’un cub o cubs. La combinació de cubs i corrent de perles presenten un contrast d'objectes estàtics i el flux d'aigua dinàmic. Es pot tirar el corrent per veure les corrents corrent o simplement posar-se sobre una taula com a escena d’aigua gelada. Les gotes també es consideren els desitjos que la gent fa cada dia. Els desitjos han de ser encadenats i funcionar per sempre com una cascada.

La Instal·lació De Fotogrames

Missing Julie

La Instal·lació De Fotogrames Aquest disseny presenta una instal·lació de bastidors i una interfície entre interiors i exteriors, o llums i ombres. Ofereix una expressió mentre la gent busca fora d’un marc per esperar que torni algú. S'utilitzen diversos tipus i mides d'esferes de vidre com a símbol de desitjos i llàgrimes per implicar l'emoció que es pot amagar al seu interior. El marc i les caixes d’acer defineixen el límit de l’emoció. L’emoció que dóna una persona pot ser diferent de la manera en què es percep, de la mateixa manera que les imatges de les esferes estan cap per avall.

Estand De Flors

Eyes

Estand De Flors The Eyes és un estand de flors per a totes les ocasions. El cos oval està daurat amb obertures irregulars com a ulls humans que sempre busquen coses meravelloses de la Mare Natural. L’estand es comporta com un filòsof. Agraeix la bellesa natural i et mostra tot el món abans o després d'encendre'l.