Revista de disseny
Revista de disseny
El Packaging

The Fruits Toilet Paper

El Packaging Moltes empreses i botigues de tot el Japó donen als clients un rotlle de paper higiènic com a novetat per mostrar el seu agraïment. El Paper de vàter de fruita ha estat dissenyat per donar a conèixer als clients amb el seu bonic estil, perfecte per a aquestes ocasions. Hi ha 4 dissenys per triar Kiwi, maduixa, síndria i taronja. Des de l'anunci del disseny i llançament del producte, s'ha introduït en més de 50 mitjans de comunicació, incloses estacions de televisió, revistes i llocs web, a 23 ciutats de 19 països.

La Torre D'escalada

Wisdom Path

La Torre D'escalada La direcció del Taller ha decidit reconstruir la torre d'aigua que no funciona amb la finalitat de convertir-se en rocòdrom. Al ser el punt més alt al seu voltant, és ben visible fora del Taller. Té una vista panoràmica sobre el llac Senezh, el territori del taller i la pineda. Un cop finalitzats els estudis, els estudiants participen en un punt d’observació en una pujada cerimonial fins a la part superior de la torre. El moviment en espiral al voltant de la torre és un símbol del procés d’obtenció d’experiència. I el punt més alt és un símbol de l’experiència de la vida que finalment es transforma en la pedra de la saviesa.

Els Envasos De Pastís D’Escacs

K & Q

Els Envasos De Pastís D’Escacs Aquest és un disseny d’embalatge per a la cuina de forn (pastissos de pal, financers). Amb una relació de llargada a amplada de 8: 1, els costats d’aquestes mànigues són extremadament llargs i estan coberts en un patró de taulers de taules. El patró continua a la part davantera, que també ofereix una finestra situada centralment a través de la qual es pot veure el contingut de la funda. Quan totes les vuit mànigues que conté aquest joc de regals s’alineen, es revela el bon patró a quadres d’un tauler d’escacs. K & amp; Q fa que la vostra ocasió especial sigui tan elegant com l’hora del te d’un rei i una reina.

L’Envasament De Pastissos D’Ofers

Miyabi Monaka

L’Envasament De Pastissos D’Ofers Aquest és un disseny d’embalatge per a pastissos d’hòsties farcits amb melmelada de mongetes. Els paquets estan dissenyats amb motius tatami per evocar una habitació japonesa. També van oferir un disseny de paquets d'estil de màniga a més dels paquets. Això va permetre (1) mostrar una xemeneia tradicional, una característica única d’una sala de te i (2) crear sales de te en 2-mat, 3-tap, 4,5-mate, 18-mat i diverses altres mides. La part posterior dels paquets està decorada amb dissenys diferents del motiu del tatami per tal que es puguin vendre per separat.

L’Art Fotogràfic

Forgotten Paris

L’Art Fotogràfic París oblidat són fotografies en blanc i negre dels antics subterranis de la capital francesa. Aquest disseny és un repertori de llocs que poca gent coneix perquè són il·legals i de difícil accés. Matthieu Bouvier fa deu anys que explora aquests llocs perillosos per descobrir aquest passat oblidat.

Còctels Envasats

Boho Ras

Còctels Envasats Boho Ras ven còctels envasats elaborats amb els millors esperits locals de l'Índia. El producte porta un ambient bohemi, que capta l'estil de vida artístic poc convencional i les visuals del producte són la representació abstracta del brunzit que el consumidor arriba després de beure el còctel. Ha aconseguit perfectament assolir el punt mitjà on es reuneixen Global i Local, on es fusionen per formar una vibració Glocal per al producte. Boho Ras ven licors puros en ampolles de 200 ml i còctels envasats en ampolles de 200 ml i 750 ml.