Revista de disseny
Revista de disseny
Yong Un Port De Rebranding

Hak Hi Kong

Yong Un Port De Rebranding La proposta utilitza tres conceptes per reconstruir el sistema CI per al port pesquer Yong-An. El primer és un nou logotip creat amb material visual específic extret de les característiques culturals de la comunitat Hakka. El següent pas és reinvestigar l'experiència d'entreteniment i, a continuació, crear dos personatges mascotes representatius i deixar-los aparèixer en noves atraccions per guiar el turista al port. Finalment, però no per això menys important, planifiqueu nou racons al seu interior, amb activitats d’entreteniment i delicioses cuines.

El Disseny D’Exposicions

Tape Art

El Disseny D’Exposicions El 2019, una festa visual de línies, trossos de colors i fluorescència va provocar Taipei. Va ser l’Exposició Tape That Art organitzada per FunDesign.tv i Tape That Collective. Es van presentar una gran varietat de projectes amb idees i tècniques inusuals en 8 instal·lacions artístiques de cinta i es van exposar més de 40 pintures cintes, juntament amb vídeos de l'obra dels artistes del passat. També van afegir sons brillants i llum per fer de l’esdeveniment un entorn d’art immersiu i els materials que van aplicar van incloure cintes de tela, cintes de conducte, cintes de paper, contes d’embalatge, cintes de plàstic i làmines.

L’Art D’Instal·lació

Inorganic Mineral

L’Art D’Instal·lació Inspirat en profunds sentiments cap a la natura i l’experiència com a arquitecte, Lee Chi se centra en la creació d’instal·lacions artístiques botàniques úniques. En reflexionar sobre la naturalesa de l’art i en investigar tècniques creatives, Lee transforma els esdeveniments de la vida en obres d’art formalitzades. El tema d'aquesta sèrie de treballs és investigar la naturalesa dels materials i com es poden reconstruir els materials mitjançant el sistema estètic i la nova perspectiva. Lee també creu que la redefinició i reconstrucció de plantes i altres materials artificials pot fer que el paisatge natural tingui un impacte emocional en les persones.

El Re-Branding D’Empresa

Astra Make-up

El Re-Branding D’Empresa El poder de la marca no rau només en la seva capacitat i visió, sinó també en la comunicació. Un catàleg fàcil d’utilitzar ple de fotografies de productes forts; un lloc web atractiu i orientat al consumidor que ofereix serveis en línia i una visió general dels productes de les marques. També vam desenvolupar un llenguatge visual en la representació de la sensació de marca amb un estil de moda de fotografia i una línia de comunicació fresca en mitjans socials, establint un diàleg entre l’empresa i el consumidor.

El Disseny De

Monk Font

El Disseny De Monk busca un equilibri entre l’obertura i la llegibilitat dels humanistes sense serifs i un caràcter més regularitzat de la plaça sense serif. Tot i que originalment va ser dissenyat com a un tipus de llatí llatí, es va decidir ben aviat que necessitava un diàleg més ampli per incloure una versió àrab. Tant el llatí com l’àrab ens dissenyen la mateixa ració i la idea de la geometria compartida. La força del procés de disseny paral·lel permet als dos llenguatges tenir una harmonia i gràcia equilibrades. Tant l'àrab com el llatí funcionen perfectament junts amb mostradors compartits, gruix de tija i formes corbes.

El Packaging

Winetime Seafood

El Packaging El disseny de l’embalatge de la sèrie Winetime Seafood ha de demostrar la frescor i la fiabilitat del producte, l’hauria de diferenciar favorablement dels competidors, ser armoniós i comprensible. Els colors utilitzats (blau, blanc i taronja) creen un contrast, emfatitzen elements importants i reflecteixen el posicionament de la marca. El concepte únic desenvolupat distingeix la sèrie d’altres fabricants. L’estratègia d’informació visual va permetre identificar la varietat de productes de la sèrie i l’ús d’il·lustracions en lloc de fotografies va fer que l’envàs fos més interessant.