Revista de disseny
Revista de disseny
El Pòster

Chirming

El Pòster Quan Sook era jove, va veure un bonic ocell a la muntanya, però l'ocell va fugir ràpidament, deixant només el so enrere. Va mirar al cel per trobar l’ocell, però tot el que podia veure eren branques d’arbres i bosc. L’ocell seguia cantant, però no tenia ni idea d’on era. Des de ben jove, l’ocell era per a ella les branques d’arbres i el gran bosc. Aquesta experiència la va fer visualitzar el so dels ocells com el bosc. El so dels ocells relaxa la ment i el cos. Això em va cridar l'atenció i la va combinar amb la mandala, que representa visualment curació i meditació.

Nom del projecte : Chirming, Nom del dissenyador : Sook Ko, Nom del client : Sejong University.

Chirming El Pòster

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.