Revista de disseny
Revista de disseny
El Pòster

Chirming

El Pòster Quan Sook era jove, va veure un bonic ocell a la muntanya, però l'ocell va fugir ràpidament, deixant només el so enrere. Va mirar al cel per trobar l’ocell, però tot el que podia veure eren branques d’arbres i bosc. L’ocell seguia cantant, però no tenia ni idea d’on era. Des de ben jove, l’ocell era per a ella les branques d’arbres i el gran bosc. Aquesta experiència la va fer visualitzar el so dels ocells com el bosc. El so dels ocells relaxa la ment i el cos. Això em va cridar l'atenció i la va combinar amb la mandala, que representa visualment curació i meditació.

Nom del projecte : Chirming, Nom del dissenyador : Sook Ko, Nom del client : Sejong University.

Chirming El Pòster

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.