Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny De Llibres

Josef Koudelka Gypsies

El Disseny De Llibres Josef Kudelka, fotògraf de renom mundial, ha realitzat exposicions fotogràfiques a molts països del món. Després d'una llarga espera, finalment es va celebrar a Corea una exposició de temes gitanos Kudelka i es va fer el seu llibre fotogràfic. Com que va ser la primera exposició a Corea, hi va haver una sol·licitud de l’autor que volia fer un llibre perquè pogués sentir Corea. Hangeul i Hanok són lletres i arquitectura coreanes que representen Corea. El text fa referència a la ment i a l'arquitectura significa la forma. Inspirat en aquests dos elements, va voler dissenyar una manera d’expressar les característiques de Corea.

Nom del projecte : Josef Koudelka Gypsies, Nom del dissenyador : Sunghoon Kim, Nom del client : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies El Disseny De Llibres

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.