Revista de disseny
Revista de disseny
Coberts

Ingrede Set

Coberts El conjunt de coberts Ingrede est脿 dissenyat per expressar la necessitat de perfecci贸 en la vida quotidiana. Conjunt de forquilla, cullera i ranura de ganivet amb imants. Els coberts queden verticals i creen harmonia a la taula. Les formes matem脿tiques permeten construir una forma fluida que consta de tres peces diferents. Aquest enfocament crea noves possibilitats que es poden aplicar a molts productes diferents com ara dissenys de parament i altres estris.

Nom del projecte : Ingrede Set, Nom del dissenyador : Matthew Dorabiala, Nom del client : Matthew Dorabiala.

Ingrede Set Coberts

Aquest sorprenent disseny 茅s guanyador del premi de disseny de plata a la competici贸 de moda, roba i vestits. Definitivament, haur铆eu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny s贸n dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre m贸n un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estrat猫gies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el m贸n. Inspira't en dissenys creatius.