Revista de disseny
Revista de disseny
Coberts

Ingrede Set

Coberts El conjunt de coberts Ingrede està dissenyat per expressar la necessitat de perfecció en la vida quotidiana. Conjunt de forquilla, cullera i ranura de ganivet amb imants. Els coberts queden verticals i creen harmonia a la taula. Les formes matemàtiques permeten construir una forma fluida que consta de tres peces diferents. Aquest enfocament crea noves possibilitats que es poden aplicar a molts productes diferents com ara dissenys de parament i altres estris.

Nom del projecte : Ingrede Set, Nom del dissenyador : Maciej Dorabiala, Nom del client : Matthew Dorabiala.

Ingrede Set Coberts

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.