Revista de disseny
Revista de disseny
Coberts

Ingrede Set

Coberts El conjunt de coberts Ingrede està dissenyat per expressar la necessitat de perfecció en la vida quotidiana. Conjunt de forquilla, cullera i ranura de ganivet amb imants. Els coberts queden verticals i creen harmonia a la taula. Les formes matemàtiques permeten construir una forma fluida que consta de tres peces diferents. Aquest enfocament crea noves possibilitats que es poden aplicar a molts productes diferents com ara dissenys de parament i altres estris.

Nom del projecte : Ingrede Set, Nom del dissenyador : Maciej Dorabiala, Nom del client : Matthew Dorabiala.

Ingrede Set Coberts

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.