Revista de disseny
Revista de disseny
Envasos Cosmètics

Clive

Envasos Cosmètics El concepte d'envasos cosmètics Clive va néixer per ser diferent. Jonathan no volia simplement crear una altra marca de cosmètics amb productes comuns. Decidit a explorar més sensibilitat i una mica més del que creu en termes de cura personal, aborda un objectiu principal. L’equilibri entre cos i ment. Amb un disseny d’inspiració hawaiana, la combinació de fulles tropicals, la tonalitat del mar i l’experiència tàctil dels paquets proporcionen la sensació de relaxació i pau. Aquesta combinació fa possible aportar l’experiència d’aquest lloc al disseny.

Concept Book I Poster

PLANTS TRADE

Concept Book I Poster El comerç de plantes és una sèrie d'una forma innovadora i artística d'exemplars botànics, que va ser desenvolupat per construir una millor relació entre humans i natura en lloc de materials educatius. El Llibre de conceptes de comerç de plantes es va preparar per ajudar-vos a comprendre aquest producte creatiu. El llibre, dissenyat exactament a la mateixa mida que el producte, no només inclou fotografies de la natura, sinó gràfics únics inspirats en la saviesa de la natura. Més interessant, els gràfics s'imprimeixen acuradament mitjançant impressió de lletres perquè cada imatge variï en color o textura, igual que les plantes naturals.

El Pòster

Cells

El Pòster El 19 de juliol de 2017, PIY va construir un petit edifici a Melbourne, Austràlia. Es tracta d'un petit castell reunit amb 761 components, que el van anomenar "Cèl·lules". Els nodes estan dissenyats com a tenó de fil girat a mà i tendó recte, que es resumeix en "Tenó de l'East & amp; Mortífera occidental & quot ;. Hi trobareu els seus productes, inclosos prestatges variables, estands i sabates, etc., tots ells desglossats i rearmats en un organisme. I llavors, sentiràs el seu desig de créixer lliurement.

El Paquet Per A Te

Seven Tea House

El Paquet Per A Te Tea Hall Brand, prenent la imatge de vessar i escampar te lliure i tranquil, el concepte de procés de cervesa del te, fort o feble, transformant-se imprevisiblement, com a element de la pintura del te mentre es degusta el te. L'encant casual de prendre el te com a tinta i d'utilitzar el dit com a ploma, dibuixant la ment expansiva de la família del saló de te amb el paisatge. El disseny original del paquet transmet un ambient acollidor, que expressa el agradable moment de viure la vida amb te.

La Promoció De Marca

Project Yellow

La Promoció De Marca Project Yellow és un projecte d’art complet que construeix el concepte visual de Tot és Groc. Segons la visió clau, es faran grans exhibicions exteriors a diverses ciutats i es produiran al mateix temps una sèrie de derivats culturals i creatius. Com a IP visual, Project Yellow té una imatge visual convincent i un esquema de colors energètics per formar una visió clau unificada, cosa que fa que les persones siguin inoblidables. Adient per a la promoció en línia i fora de línia a gran escala i per a la sortida de derivats visuals, és un projecte de disseny únic.

El Disseny De Visual Ip

Project Yellow

El Disseny De Visual Ip Project Yellow és un projecte d’art complet que construeix el concepte visual de Tot és Groc. Segons la visió clau, es faran grans exhibicions exteriors a diverses ciutats i es produiran al mateix temps una sèrie de derivats culturals i creatius. Com a IP visual, Project Yellow té una imatge visual convincent i un esquema de colors energètics per formar una visió clau unificada, cosa que fa que les persones siguin inoblidables. Adient per a la promoció en línia i fora de línia a gran escala i per a la sortida de derivats visuals, és un projecte de disseny únic.