Revista de disseny
Revista de disseny
Marca

Co-Creation! Camp

Marca Es tracta del disseny i la marca del logotip per a l'esdeveniment "Camp de co-creació!", Que la gent parla sobre la revitalització local per al futur. El Japó s’enfronta a qüestions socials sense precedents com la baixa natalitat, l’envelliment de la població o la despoblació de la regió. "Co-Creació! Camp" ha creat per intercanviar informació i ajudar-se mútuament més enllà dels diversos problemes per a les persones implicades en la indústria turística. Diversos colors simbolitzen la voluntat de cadascú, i va provocar moltes idees i va produir més de 100 projectes.

Envasos De Dolços

5 Principles

Envasos De Dolços Els 5 Principis és una sèrie d’envasos de dolços divertits i inusuals amb un toc. Neix de la moderna cultura pop, principalment de la cultura pop i dels memes d'Internet. Tots els dissenys inclouen un personatge senzill i recognoscible, amb el qual es pot relacionar (l’home del múscul, el gat, els amants, etc.) i una sèrie de cinc breus cites inspiradores o divertides sobre ell (d’aquí el nom - 5 principis). Moltes citacions també tenen referències pop-culturals. És senzill en producció, però amb un embalatge visualment únic i fàcil d’expandir com a sèrie

Logotip

N&E Audio

Logotip Durant el procés de redisseny dlogotip de N&E, N, E representa el nom dels fundadors Nelson i Edison. Així doncs, va integrar els personatges de N&E i de forma d'ona de so per crear un nou logotip. Handcrafted HiFi és un proveïdor de serveis únic i professional a Hong Kong. S'esperava presentar una marca professional de gamma alta i crear una de molt rellevant per a la indústria. Ella espera que la gent pugui comprendre què significava logotip quan el miren. Cloris va dir que el repte de crear logotip és com facilitar el reconeixement dels caràcters de N i E sense utilitzar gràfics massa complicats.

Lloc Web

Upstox

Lloc Web Upstox anteriorment la filial de RKSV és una plataforma de borsa en línia. Productes distingits dissenyats per a professionals i laics és un dels EUA més forts d'Ustox juntament amb la seva plataforma d'aprenentatge de lliure comerç. Tota l'estratègia i la marca es van conceptualitzar durant la fase de disseny a l'estudi de Lollypop. Competidors en profunditat, usuaris i investigacions de mercat van ajudar a proporcionar solucions que creessin identitat discreta per al lloc web. Els dissenys es van fer interactius i intuïtius amb l'ús d'il·lustracions, animacions i icones personalitzades que ajuden a trencar la monotonia dlloc web basat en dades.

L’Aplicació Web

Batchly

L’Aplicació Web La plataforma basada en Batchly SaaS permet als clients d'Amazon Web Services (AWS) reduir els seus costos. El disseny d'aplicacions web del producte és únic i atractiu, ja que permet a l'usuari dur a terme diverses funcions des d'un sol punt sense sortir de la pàgina i també es planteja proporcionar una vista a vista de totes les dades que importen als administradors. També s'ha posat el focus en la presentació del producte a través del seu lloc web i s'ha dissenyat per comunicar el seu USP en els primers 5 segons. Els colors que s’utilitzen aquí són vibrants i les icones i les il·lustracions ajuden al lloc web interactiu.

Lliurament De Premis

Awards show

Lliurament De Premis Aquesta etapa de celebració va ser dissenyada amb un aspecte únic i va requerir la flexibilitat de presentar un espectacle de música i diverses presentacions de premis diferents. Les peces es van il·luminar internament per contribuir a aquesta flexibilitat i van incloure elements voladors com a part del conjunt que es va volar durant el saló. Es va fer una presentació i lliurament de premis anuals per a una entitat sense ànim de lucre.