Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat De Marca

SATA | BIA - Blue Islands Açor

La Identitat De Marca El BIA és un símbol ocell local del cel de l'Atlàntic, que sobrevola els pensaments i els somnis sobre els països, un pilot de la natura que transporta persones, records, negocis i empreses. A SATA, BIA sempre simbolitzarà la unió de les nou illes de l'Arxipèlag en un repte atlàntic: agafar el nom de les Açores al món i portar el món a les Açores. El BIA - Blue Islands Açor - un ocell açor reinventat, rectilini, inspirat en el futurisme dels prototips, construït sobre el seu únic codi genètic, tan asimètric, distint i acolorit com les nou illes de les Açores.

La Revista Interactiva Digital

DesignSoul Digital Magazine

La Revista Interactiva Digital La revista Soul de disseny Filli Boya explica la importància dels colors a les nostres vides per als seus lectors d’una manera diferent i agradable. El contingut de Design Soul inclou una àmplia àrea des de la moda fins a l'art; de la decoració a la cura personal; des de l’esport fins a la tecnologia i fins i tot des d’aliments i begudes fins a llibres. A més de retrats famosos i interessants, anàlisis, última tecnologia i entrevistes, la revista també inclou contingut, vídeos i música interessants. La revista Filli Boya Design Soul es publica trimestralment a iPad, iPhone i Android.

Cigarret / Xicoteta

Smartstreets-Smartbin™

Cigarret / Xicoteta Una safata múltiple patentada amb capacitats úniques, l’Smartbin ™ complementa la infraestructura de carrer existent que es pot instal·lar com a doble o adossada al voltant de qualsevol mida o forma de pal de llum o de cartell, o en format sol a parets, baranes i plints. Això produeix un valor nou i inesperat dels actius dels carrers existents per crear xarxes de papereres de cigarretes i goma de gom a gom que siguin sempre disponibles, sense afegir embussos al carrer. Smartbin transforma l’atenció al carrer a les ciutats de tot el món permetent una resposta eficaç a la brossa de cigarrets i genives.

Lloc Web

Illusion

Lloc Web La revista Scene 360 llança Illusion el 2008 i es converteix ràpidament en el seu projecte més reeixit amb més de 40 milions de visites. El lloc web està dedicat a representar creacions sorprenents en art, disseny i cinema. Des de tatuatges hiperrealistes fins a impressionants fotos de paisatge, la selecció de publicacions farà que els lectors diguin "WOW!"

Caixa De Regal

Jack Daniel's

Caixa De Regal Una caixa de regal de luxe per al Whisky Tennessee de Jack Daniel no és només una caixa habitual que inclou una ampolla al seu interior. Aquesta construcció de paquets única es va desenvolupar per a un disseny excel·lent, però també per al lliurament d'ampolles segures al mateix temps. Gràcies a les grans finestres obertes que podem veure a tota la caixa. La llum que entra directament a través de la caixa posa de manifest el color original del whisky i la puresa del producte. Tot i que els dos costats de la caixa són oberts, la rigidesa torsional és excel·lent. La caixa de regal està feta completament de cartró i està laminada mat completa amb estampats en calent i elements de gofrat.

Calaixera

Labyrinth

Calaixera Laberint d'ArtNemus és un calaixera que presenta un aspecte arquitectònic destacat per la feixuga traça de la seva xapa, que recorda els carrers d'una ciutat. La notable concepció i mecanisme dels calaixos complementen el seu traç subestimat. Els contrastos colors de l’acer i la xapa d’ebó negre, així com l’artesania d’alta qualitat subratllen l’aspecte exclusiu del Laberint.