Revista de disseny
Revista de disseny
L’Oli D’Oliva Orgànic

Epsilon

L’Oli D’Oliva Orgànic L’oli d’oliva Epsilon és un producte d’edició limitada d’oliveres ecològics. Tot el procés de producció es realitza a mà, mitjançant mètodes tradicionals i l’oli d’oliva s’embotella sense filtrar. Hem dissenyat aquest pack volent assegurar que els components sensibles d’un producte altament nutritiu rebran el consumidor del molí sense cap alteració. Utilitzem l’ampolla Quadrotta protegida per un embolcall, lligat per cuir i col·locat en una caixa de fusta feta a mà, segellada amb cera de segellat. Així els consumidors saben que el producte provenia directament del molí sense cap intervenció.

Calendari

calendar 2013 “Safari”

Calendari El Safari és un calendari d’animals de paper. Simplement premeu les peces, replegar-les i assegurar-les per completar-les. Fes del 2011 el teu any de trobades de vida salvatge! Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

La Taula D’Entrada

organica

La Taula D’Entrada ORGANICA és la representació filosòfica de Fabrizio de qualsevol sistema orgànic en què totes les parts estan interconnectades per donar-hi existència. El disseny es basava en la complexitat del cos humà i la pre-concepció humana. L'espectador es deixa veure amb un viatge sublim. La porta d’aquest viatge són dues formes massives de fusta que es perceben com a pulmons, després un eix d’alumini amb connectors que s’assemblen a una columna vertebral. L’espectador pot trobar varetes retorçades que semblen artèries, una forma que es pot interpretar com un òrgan i el final és un bell vidre de plantilla, fort però fràgil, igual que la pell humana.

Calendari

calendar 2013 “Farm”

Calendari La granja és un calendari d’animals de paper kitset. Completament muntat, fa una deliciosa granja en miniatura completa amb sis animals diferents. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

Calendari

calendar 2013 “Rocking Chair”

Calendari El balancí és un calendari d’escriptori independent en forma de cadira en miniatura. Seguiu la guia per muntar un balancí que es posi enrere i cap enrere com de veritable. Mostrar el mes actual a la part posterior de la cadira i el mes que ve al seient. Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.