Revista de disseny
Revista de disseny
Calendari

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Calendari Un calendari promocional únic i lúdic desenvolupat i elaborat per al lloc web del portal utilitza textures de paper i dóna compte de la funcionalitat. Aquesta edició de 2013 és un organitzador de calendaris i calendaris integrat en un amb espai per escriure en els plans i en els horaris de cada any. Es va seleccionar acuradament un paper gruixut de qualitat per al calendari i un paper de baix cost per a apuntar les notes per a l’organitzador d’horaris i el contrast que es va crear s’ajusta com a part del disseny dcalendari. La funció afegida d’un organitzador d’horaris de compliment la fa perfecta com a calendari d’escriptori fàcil d’utilitzar.

Calendari

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Calendari De manera similar al caleidoscopi, es tracta d’un calendari amb gràfics de retall superposats dibuixats amb patrons multicolors. El seu disseny amb patrons de colors que es poden modificar i personalitzar simplement canviant l’ordre dels fulls, representa les sensibilitats creatives de NTT COMWARE. Es proporciona un ampli espai d'escriptura i les línies reglades tenen en compte la funcionalitat, cosa que la fa perfecta com a calendari que voleu utilitzar per decorar el vostre espai personal.

L’Envasament De Camises

EcoPack

L’Envasament De Camises Aquest embalatge de samarreta es distingeix de l'embalatge convencional al no utilitzar cap plàstic. Utilitzant un flux de residus existent i un procés de fabricació, aquest producte no només és molt senzill de produir, sinó que també és molt senzill per eliminar, el compost primari del material primari no és res. Primer es pot premsar el producte i, després, identificar-se amb la marca de l'empresa mitjançant la impressió i la impressió per crear un producte estructural únic que es vegi i se senti molt diferent i interessant. L'estètica i la interfície d'usuari es van mantenir en la més alta qualitat de la sostenibilitat del producte.

Consola

Qadem Hooks

Consola Qadem Hooks és una peça d’art amb funció de consola inspirada en la natura. Està compost per diferents ganxos vells pintats de verd, que s'utilitzaven juntament amb el Qadem (una antiga cadira de mula de fusta) per transportar el blat d'un poble a un altre. amb un panell de vidre a la part superior.

Consola

Mabrada

Consola Una consola única de fusta pintada amb acabat de pedra que mostra un antic molinet de cafè que es remunta al període otomà. Es va reproduir i esculpir un refrigerador de cafè jordà (Mabrada) per situar-se com una de les potes del costat oposat a consola on s’assenta el molinet, creant una peça fascinant per al vestíbul o la sala d’estar.

Identitat Corporativa

Jae Murphy

Identitat Corporativa L’espai negatiu s’utilitza perquè fa que els espectadors siguin curiosos i un cop experimenten aquell moment Aha, els agrada i la memoritzen a l’instant. La marca del logotip té les inicials J, M, la càmera i el trípode incorporats a l'espai negatiu. Com que Jae Murphy sovint fotografia els nens, les grans escales formades pel seu nom i la càmera de baix nivell fan pensar que els nens són benvinguts. Mitjançant el disseny d'Identitat corporativa, es desenvolupa més la idea d'espai negatiu del logotip. Afegeix una nova dimensió a tots els ítems i fa que l'eslògan, Una visió poc freqüent del lloc comú, sigui fidel.