Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny De Marca

EXP Brasil

El Disseny De Marca El disseny de la marca EXP Brasil prové dels principis de la unitat i la col·laboració de la companyia. Apropiar la barreja entre tecnologia i disseny en els seus projectes com en la vida de l'oficina. Un element de tipografia representa la unió i la força d’aquesta empresa. El disseny de la lletra X és sòlid i integrat, però molt lleuger i tecnològic. La marca representa la vida d’estudi, amb elements a les lletres, tant en l’espai positiu com negatiu que uneix les persones i el disseny, individual i col·lectiu, senzill amb tecnologia, lleuger i robust, professional i personal.

El Títol D’Obertura

Pop Up Magazine

El Títol D’Obertura El projecte va ser un viatge per explorar els temes de Escape (tema per al 2019) de manera abstracta i fluida, mostrant els canvis, les coses noves i les conseqüències d’aquest fet. Totes les visuals són netes i còmodes de mirar, contrastant amb la incòmoda realitat de l’acte d’escapar. El disseny canvia constantment i les formes morfoses de l’animació representen l’acte de readaptació, causat per algun tipus de situació. L’escapament té diferents significats, interpretacions i el punt de vista varia de lúdic a seriós.

La Publicitat

Insect Sculptures

La Publicitat Cada peça es va elaborar a mà per crear escultures d’insectes inspirats en els seus ambients i els aliments que mengen. L'obra d'art s'utilitzava com a crida a l'acció a través del lloc web de Doom per identificar plagues domèstiques específiques. Els elements utilitzats per a aquestes escultures eren procedents de jardins de brossa, abocadors d'escombraries, llits fluvials i supermercats. Un cop muntat cada insecte, van ser fotografiats i retocats al photoshop.

Gelat

Sister's

Gelat Aquest envàs està dissenyat per a la Companyia de Gelats Sisters. L’equip de disseny ha intentat fer servir tres dames, que recorden els fabricants d’aquest producte, en forma de colors alegres que provenen del gust de cada gelat. En cada sabor del disseny, s'utilitza la forma pf dgelat com a cabell del personatge, que presenta una interessant i nova imatge de l'envasat de gelats. Aquest disseny, en la seva nova forma, ha cridat molt l'atenció entre els seus competidors i ha tingut vendes elevades. El disseny tracta de crear envasos originals i creatius.

Ampolla

Herbal Drink

Ampolla La base del seu concepte és un element emocional. El concepte de denominació i disseny desenvolupat s’orienta als sentiments i emocions del client, que serveixen per aturar la persona just al costat de la prestatgeria necessària i fer-la escollir entre la multitud d’altres marques. El seu paquet expressa els efectes dels extractes de plànols, els patrons de colors directament impresos en ampolla de porcellana blanca que s’assembla a la forma de flors. Destaca visualment la imatge del producte natural.

La Llauna De Vi

Essenzza

La Llauna De Vi El disseny del vi, és el país d'origen i la ciutat ha cridat molt l'atenció. Cerca en pintures miniatures i tradicionals. Els motius valuosos van descobrir que per assolir l'objectiu, això significa que, mentre que el disseny tradicional d'ampolles de vi de luxe era molt eficaç. Motiu que es va utilitzar en el disseny, arabesques. Aquests motius extrets de la pintura envernissada iraniana. El disseny intenta crear dissenys originals i creatius i s’esforça per crear disseny amb un significat intrínsec i per portar un missatge important.