Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Etiquetes De Vi

I Classici Cherchi

El Disseny D’Etiquetes De Vi Per a un celler històric a Sardenya, des de 1970, s’ha dissenyat el restyling d’etiquetes per a la línia de vins The Classics. L’estudi de les noves etiquetes volia preservar el vincle amb la tradició que l’empresa persegueix. A diferència d’etiquetes anteriors, va funcionar per donar un toc d’elegància que va bé amb l’alta qualitat dels vins. Per a les etiquetes s'ha treballat amb la tècnica Braille que aporta elegància i estil sense pesar. El patró floral es basa en l'elaboració gràfica d'un patró de l'església propera de Santa Croce a Usini, que també és el logotip de l'empresa.

L’Etiqueta De Vi

Guapos

L’Etiqueta De Vi El disseny té com a objectiu la fusió entre el disseny modern i les tendències nòrdiques en l'art, que retrata el país d'origen del vi. Cada tall de vora representa l'altitud en què creix cada vinya i un color respectiu per a la varietat de raïm. Quan totes les ampolles estan alineades en línia, forma les formes dels paisatges del nord de Portugal, la regió que dóna lloc a aquest vi.

La Restauració Del Castell Antic

Timeless

La Restauració Del Castell Antic El propietari va comprar la casa Crawfordton a Escòcia a l'abril de 2013, intentant restaurar el gust original de l'antiga noblesa escocesa i compatible amb la vida moderna. Es conserven les característiques i els jaciments històrics de l’antic castell amb un sabor original. L’estètica del disseny i la cultura regional de diferents segles xoquen amb espurnes artístiques en un mateix espai.

Fotografies Per A Portada De Revistes

TimeFlies

Fotografies Per A Portada De Revistes La idea principal era distingir-se de la massa de revistes de clients tradicionals. En primer lloc, mitjançant la insòlita portada. La portada de la revista TimeFlies per a la companyia aèria Nordica presenta un disseny estoni contemporani i el títol de la revista de la portada de cada número està escrit per l’autor de l’obra destacada. El disseny modern i minimalista de la revista cobreix transmetre sense més paraules la creativitat de la nova línia aèria, l'atractiu de la naturalesa estònia i l'èxit dels joves dissenyadors estonians.

Les Receptes Digitals De Les Xarxes Socials

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Les Receptes Digitals De Les Xarxes Socials Unilever Food Solutions va encarregar la xef resident Heidi Heckmann (Chef regional de clients, Ciutat del Cap) per crear 11 receptes úniques per a Spices Blends amb la gamma d’espècies Robertsons. Com a part de la campanya “El nostre viatge, el vostre descobriment”, la idea era crear imatges i dissenys únics utilitzant aquests ingredients per a una divertida campanya de Facebook. Cada setmana, les úniques Spice Blends del xef Heidi es van publicar com a publicacions sobre tela a Facebook, molt riques en mitjans. Cadascuna d’aquestes receptes també està disponible per a la descàrrega de l’iPad al lloc web d’UFS.com.

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques

Kasane no Irome - Piling up Colors

El Disseny D’Instal·lacions Artístiques Un disseny d’instal·lació de Japanese Dance. Els japonesos han acumulat colors des de l’antiguitat per expressar coses sagrades. També s'utilitza com acumular el paper amb siluetes quadrades que representen la profunditat sagrada. Nakamura Kazunobu va dissenyar un espai que canvia l'atmosfera canviant a diversos colors amb un quadrat que s'acumula com a motiu. Els panells que volen en l'aire centrat en els ballarins cobreixen el cel sobre l'espai de l'escenari i representen l'aparença de llum que passa per l'espai que no es pot veure sense els panells.