Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Residencial

Brooklyn Luxury

Casa Residencial Inspirat en la passió del client per les residències històriques riques, aquest projecte representa una adaptació del funcionalisme i la tradició a les intencions del present. Així, es va triar, adaptar i estilitzar l'estil clàssic als cànons del disseny contemporani i les tecnologies modernes, els nous materials de bona qualitat han contribuït a la creació d'aquest projecte: una veritable joia de l'arquitectura de Nova York. Les despeses previstes superaran els 5 milions de dòlars americans, oferiran la premissa de crear un interior elegant i opulent, però també funcional i còmode.

El Nou Patró De Consum

Descry Taiwan Exhibition

El Nou Patró De Consum L’exposició, a Mountain Alishan, una famosa atracció turística de Taiwan, combina arts amb la indústria tradicional del te taiwanès. La cooperació transversal d'aquesta exposició pot donar a conèixer el nou mòdul empresarial. A cada paquet, els turistes poden veure diferents expressions que transmeten el mateix tema, & amp; quot; Taiwan. & Amp; quot; Els visitants podran conèixer millor la cultura i la indústria de te de Taiwan.

Extintor I Martell D’Escapament

FZ

Extintor I Martell D’Escapament L’equip de seguretat del vehicle és fonamental. Els extintors i els martells de seguretat, la combinació dels dos pot millorar l'eficiència d'escapament del personal quan es produeix un accident de cotxe. L’espai del cotxe és limitat, de manera que aquest dispositiu està dissenyat per ser prou reduït. Es pot col·locar a qualsevol lloc d’un cotxe privat. Els extintors tradicionals de vehicles són d’un sol ús i aquest disseny pot substituir fàcilment el revestiment. Es pot agafar més còmode i és fàcil per als usuaris operar.

L’Activació D’Esdeveniments

The Jewel

L’Activació D’Esdeveniments La caixa de joieria 3D va ser un espai de venda interactiu que va convidar el públic a utilitzar les últimes tecnologies en impressió 3D mitjançant la creació de la seva pròpia joieria. Vam ser convidats a activar l’espai i vam pensar a l’instant: com es pot completar una caixa de joieria sense una bella joia a mida? El resultat va ser una escultura contemporània donant lloc a un prisma del color que abraçava la bellesa de la llum, el color i l’ombra reflectants.

Un Robot Mòbil Autònom

Pharmy

Un Robot Mòbil Autònom Robot de navegació autònom per logística hospitalària. És un sistema de servei de productes per a realitzar lliuraments eficaços i segurs, disminuint les possibilitats que el professional sanitari estigui exposat a emmalaltir, frenant malalties pandèmiques entre el personal de l’hospital i els pacients (COVID-19 o H1N1). El disseny ajuda a gestionar els enviaments hospitalaris amb fàcil accés i seguretat, utilitzant una interacció sense usuaris complicada mitjançant la tecnologia simpàtica. Les unitats robòtiques tenen la capacitat de moure's autònomament en un entorn interior i tenen un flux sincronitzat amb unitats similars, podent robotitzar el treball col·laboratiu en equip.

Difusor D’Aromes Intel·ligents

Theunique

Difusor D’Aromes Intel·ligents L’agarwood és rar i car. El seu aroma només es pot obtenir a partir de cremades o extracció, utilitzades a l'interior i proporcionades per pocs usuaris. Per trencar aquestes limitacions, es crea un difusor d’aromes intel·ligents i tauletes naturals d’agarwood fetes a mà després d’esforços de 3 anys amb més de 60 dissenys, 10 prototips i 200 experiments. Demostra un nou model de negoci possible i l'ús del context per a la indústria agrícola. Els usuaris simplement poden inserir un difusor dins d’un cotxe, personalitzar el temps, la densitat i la varietat d’aroma amb facilitat i gaudir de l’aromateràpia immersiva allà on vagin i sempre que condueixin.