Revista de disseny
Revista de disseny
Arracades I Anells

Vivit Collection

Arracades I Anells Inspirat en les formes que es troben a la natura, la col·lecció Vivit crea una interessant i curiosa percepció per les formes allargades i les línies remolines. Les peces Vivit consisteixen en làmines d'or doblades de color groc de 18k amb placa de rodi negre a les cares exteriors. Les arracades en forma de fulla envolten les orelles de manera que els seus moviments naturals creen una interessant dansa entre el negre i l’or: amagant i revelant l’or groc que hi ha a sota. La sinuositat de les formes i els atributs ergonòmics d’aquesta col·lecció presenten un joc fascinant de llum, ombres, enlluernament i reflexions.

Arracades I Anells

Mouvant Collection

Arracades I Anells La col·lecció Mouvant es va inspirar en alguns aspectes del futurisme, com ara les idees de dinamisme i materialització de l’intangible presentat per l’artista italià Umberto Boccioni. Les arracades i l’anell de la col·lecció Mouvant presenten diversos fragments d’or de diferents mides, soldats de tal manera que aconsegueixen una il·lusió de moviment i creen moltes formes diferents, segons l’angle que es visualitzi.

L’Anell

Moon Curve

L’Anell El món natural està en constant moviment ja que s’equilibra entre l’ordre i el caos. Es crea un bon disseny a partir de la mateixa tensió. Les seves qualitats de força, bellesa i dinamisme provenen de la capacitat de l'artista de romandre obert a aquests contraris durant l'acte de creació. L’obra acabada és la suma d’innombrables opcions que fa l’artista. Tot pensament i cap sensació donarà lloc a un treball dur i fred, mentre que tot sentiment i cap control produeix un treball que no s’expressa. L’entrellaç dels dos serà una expressió del ball de la vida mateixa.

El Vestit

Nyx's Arc

El Vestit Quan la llum penetri a través de les finestres amb un nivell fi, produirà un nivell d’il·luminació estètica, il·luminació per portar la gent a l’habitació quan la misteriosa i silenciosa ment, com el Nyx amb un misteriós i silenciós, l’ús de teixits laminats i gir cap a una tanta interpretació de la bellesa.

Collaret

Extravaganza

Collaret Un elegant collier inspirat en ruffs, decoracions antigues del coll que podeu veure a moltes belles pintures dels segles XVI i XVII. Es caracteritza per un disseny modern i contemporani, que simplifica l’estil típic de les voltes intentant fer-lo modern i contemporani. Un efecte sofisticat que dóna elegància a qui el porta, utilitzant colors blanc o negre permet multiplicar combinacions amb un disseny modern i pur. Un collaret d’una sola peça, flexible i lleuger. Un material no preciós però amb un disseny impressionant d'alta moda que fa que aquest collier no sigui només una joia, sinó un nou ornament corporal.