Revista de disseny
Revista de disseny
Arracades I Anells

Vivit Collection

Arracades I Anells Inspirat en les formes que es troben a la natura, la col·lecció Vivit crea una interessant i curiosa percepció per les formes allargades i les línies remolines. Les peces Vivit consisteixen en làmines d'or doblades de color groc de 18k amb placa de rodi negre a les cares exteriors. Les arracades en forma de fulla envolten les orelles de manera que els seus moviments naturals creen una interessant dansa entre el negre i l’or: amagant i revelant l’or groc que hi ha a sota. La sinuositat de les formes i els atributs ergonòmics d’aquesta col·lecció presenten un joc fascinant de llum, ombres, enlluernament i reflexions.

Arracades I Anells

Mouvant Collection

Arracades I Anells La col·lecció Mouvant es va inspirar en alguns aspectes del futurisme, com ara les idees de dinamisme i materialització de l’intangible presentat per l’artista italià Umberto Boccioni. Les arracades i l’anell de la col·lecció Mouvant presenten diversos fragments d’or de diferents mides, soldats de tal manera que aconsegueixen una il·lusió de moviment i creen moltes formes diferents, segons l’angle que es visualitzi.

L’Anell

Moon Curve

L’Anell El món natural està en constant moviment ja que s’equilibra entre l’ordre i el caos. Es crea un bon disseny a partir de la mateixa tensió. Les seves qualitats de força, bellesa i dinamisme provenen de la capacitat de l'artista de romandre obert a aquests contraris durant l'acte de creació. L’obra acabada és la suma d’innombrables opcions que fa l’artista. Tot pensament i cap sensació donarà lloc a un treball dur i fred, mentre que tot sentiment i cap control produeix un treball que no s’expressa. L’entrellaç dels dos serà una expressió del ball de la vida mateixa.

El Vestit

Nyx's Arc

El Vestit Quan la llum penetri a través de les finestres amb un nivell fi, produirà un nivell d’il·luminació estètica, il·luminació per portar la gent a l’habitació quan la misteriosa i silenciosa ment, com el Nyx amb un misteriós i silenciós, l’ús de teixits laminats i gir cap a una tanta interpretació de la bellesa.

Collaret

Extravaganza

Collaret Un elegant collier inspirat en ruffs, decoracions antigues del coll que podeu veure a moltes belles pintures dels segles XVI i XVII. Es caracteritza per un disseny modern i contemporani, que simplifica l’estil típic de les voltes intentant fer-lo modern i contemporani. Un efecte sofisticat que dóna elegància a qui el porta, utilitzant colors blanc o negre permet multiplicar combinacions amb un disseny modern i pur. Un collaret d’una sola peça, flexible i lleuger. Un material no preciós però amb un disseny impressionant d'alta moda que fa que aquest collier no sigui només una joia, sinó un nou ornament corporal.

Joieria-Arracades

Eclipse Hoop Earrings

Joieria-Arracades Hi ha un dels fenòmens que arresta contínuament el nostre comportament, impedint-nos morts a les nostres petjades. El fenomen astrològic d’un eclipsi solar ha intrigat persones des de les primeres edats de la humanitat. Des del sobtat enfosquiment del cel i la sortida del Sol ha llançat una llarga ombra de por, de sospites i de meravelles sobre les imaginacions La impressionant naturalesa dels eclipsis solars ens deixa una impressió duradora. Les arracades de cèrcol d'or de diamants d'or de 18 quilograms es van inspirar en l'eclipsi solar del 2012. El disseny tracta de captar la misteriosa naturalesa i bellesa del sol i la lluna.