Revista de disseny
Revista de disseny
L’Obrador De Cartes

Memento

L’Obrador De Cartes Tot comença amb agraïment. Una sèrie d’obertors de cartes que reflecteixen les ocupacions: Memento no és només un conjunt d’eines, sinó també una sèrie d’objectes que expressen l’agraïment i els sentiments de l’usuari. Mitjançant la semàntica del producte i les imatges senzilles de diferents professions, els dissenys i les maneres úniques que s’utilitza cada peça Memento ofereixen a l’usuari diverses experiències sinceres.

Restaurant I Bar Japonès

Dongshang

Restaurant I Bar Japonès Dongshang és un restaurant i bar japonès situat a Pequín, format per bambú de diverses formes i mides. La visió del projecte era crear un entorn gastronòmic únic entrellaçant l’estètica japonesa amb elements de la cultura xinesa. El material tradicional, amb fortes connexions amb l'art i l'artesania dels dos països, cobreix les parets i els sostres per crear un ambient íntim. El material natural i sostenible simbolitza la filosofia antiurbana de la història clàssica xinesa, els set savis del bambú, i l’interior evoca la sensació de menjar dins d’un bosquet de bambú.

Butaca

Osker

Butaca Osker us convida immediatament a seure i relaxar-vos. Aquesta butaca té un disseny molt pronunciat i corbat que proporciona característiques distintives com ara fusteries de fusta perfectament elaborades, reposabraços de cuir i amortiment. Els detalls i l'ús de materials d'alta qualitat: cuir i fusta massissa garanteixen un disseny contemporani i atemporal.

Casa

Zen Mood

Casa Zen Mood és un projecte conceptual centrat en 3 motors clau: Minimalisme, adaptabilitat i estètica. S'hi adjunten segments individuals creant diverses formes i usos: es poden generar cases, oficines o sales d’exposició amb dos formats. Cada mòdul ha estat dissenyat amb 3,20 x 6,00m disposats en 19m² dins dels pisos 01 o 02. El transport es realitza principalment amb camions, també es pot lliurar i instal·lar en un sol dia. És un disseny únic i contemporani que crea espais senzills, vius i creatius possibles a través d’un mètode constructiu net i industrialitzat.

Sistema De Connexió De Rodes

Airport Bremen

Sistema De Connexió De Rodes Un disseny modern d’alt contrast i una clara informació Hirarchie distingeixen el nou sistema. El sistema d’orientació funciona ràpidament i contribuirà positivament a la qualitat del servei que permet l’aeroport. El més important significa al costat de l'ús d'un tipus de lletra nou, un element de fletxa distintiu per a la introducció de diferents colors amb alt contrast. Va ser particularment relacionat amb aspectes funcionals i psicològics, com la bona visibilitat, la llegibilitat i el registre d’informació sense barreres. S'utilitzen nous estoigs d'alumini amb una il·luminació LED optimitzada i moderna. Es van afegir torres de senyalització.

Els Mobles De Lavabo

Eva

Els Mobles De Lavabo La inspiració del dissenyador va venir del disseny mínim i d’utilitzar-lo com a característica tranquil·la però refrescant a l’espai del bany. Va sorgir de la investigació de formes arquitectòniques i del volum geomètric senzill. La conca podria ser un element que defineixi diferents espais al voltant i, alhora, un punt central a l'espai. És molt fàcil d’utilitzar, net i durador també. Hi ha diverses variacions, entre les quals es pot muntar un paquet independent, un banc de paret o una paret, i un lavabo simple o doble. Les variacions de color (colors RAL) ajudaran a integrar el disseny a l’espai.