Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Exposicions

First Photographs of Hong Kong

El Disseny D’Exposicions Es van definir models d’indicadors de llanterna per guiar els visitants a l’entrada de la sala d’exposicions on espera un model de càmera blanca gegant. Al seu davant, els visitants poden veure les vistes superposades de la foto en blanc i negre del principi de Hong Kong i de l'exterior del recinte firal. Aquest entorn implica que els visitants puguin veure l'antiga Hong Kong a través de la càmera gegant i descobrir la història de la fotografia de Hong Kong a través d'aquesta exposició. Les rotondes interiors i els estands en forma de casa es van dissenyar per mostrar fotografies històriques i presentar un epítome de "Ciutat de Victòria".

Nom del projecte : First Photographs of Hong Kong, Nom del dissenyador : Lam Wai Ming, Nom del client : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong El Disseny D’Exposicions

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.