Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Exposicions

First Photographs of Hong Kong

El Disseny D’Exposicions Es van definir models d’indicadors de llanterna per guiar els visitants a l’entrada de la sala d’exposicions on espera un model de càmera blanca gegant. Al seu davant, els visitants poden veure les vistes superposades de la foto en blanc i negre del principi de Hong Kong i de l'exterior del recinte firal. Aquest entorn implica que els visitants puguin veure l'antiga Hong Kong a través de la càmera gegant i descobrir la història de la fotografia de Hong Kong a través d'aquesta exposició. Les rotondes interiors i els estands en forma de casa es van dissenyar per mostrar fotografies històriques i presentar un epítome de "Ciutat de Victòria".

Nom del projecte : First Photographs of Hong Kong, Nom del dissenyador : Lam Wai Ming, Nom del client : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong El Disseny D’Exposicions

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.