Revista de disseny
Revista de disseny
La Televisió Led De 47 "que Suporta L'emissió Hd

Triump

La Televisió Led De 47 "que Suporta L'emissió Hd Enfocaments constructivistes que estimulen la sensació de delicadesa, les vores clares han estat les nostres inspiracions. El dissenyador ha volgut alimentar els sentits visuals i visuals del públic amb il·lusions creades amb diferents materials com vidre, xapa, superfícies recobertes de crom i llum blanca.

Nom del projecte : Triump, Nom del dissenyador : Vestel ID Team, Nom del client : .

Triump La Televisió Led De 47 "que Suporta L'emissió Hd

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.